Møter og konferanser på Island

Konferanse på IslandGode fasiliteter, tilgjengeligheten til ulike attraksjoner og stort tilbud av aktiviteter gjør det svært attraktivt å kombinere opplevelser og møter på Island.

Både i Reykjavik og i Akureyri finnes det gode fasiliteter som er godt egnet til kongresser og kulturelle arrangementer.  I Reykjavik finnes konserthuset Harpa som kan huse større og mindre begivenheter med flere hundre deltakere. I tillegg tilbyr de fleste av hotellene gode møtefasiliteter i ulike størrelser.
Konferanse, møte og seminar Island

Forslag

Dag 1 – Ankomst

Henting på flyplassen og transfer direkte til hotellet i Reykjavik. Etter innsjekk blir det kort møte etterfulgt av en bedre middag på hotellets restaurant, eventuelt i byen.

Dag 2 – Møte og utflukt

Dagen starter med frokost og møte på hotellet. Etter lunsj blir gruppen hentet for en  halvdags
utflukt med Superjeep. Her er det mulighet til å legge inn en aktivitet som ATV, ridning eller grottevandring. Turen avsluttes i Den blå lagune for et forfriskende bad eller spa. Middag inntas på en bedre restaurant om kvelden.

Dag 3 – Møte,  dagstur eller hjemreise

Etter behov kan man ha en hel eller halv møtedag, eventuelt en dagsutflukt.
Dagsutflukten kan for eksempel gå til Borgarfjörður, til sørkysten av Island, til Gullfoss og Geysir eller til Nord-Island. Se oversikt over utflukter.

Dag 4 – Hjemreise

Gruppen blir hentet til hotellet for transport til flyplassen.


Ønsker du å arranger møtet eller konferansen deres på Island? Kontakt oss i dag!

 
Vi skreddersyr programmet etter deres ønsker. Trykk her for å sende forespørsel. 
Eller sende e-post til: reise@islandspesialisten.no