Vest-Island

Kun en times kjøretur fra Reykjavik finner vi hoteller ved fjorden Hvalfjörður, tettstedet Borgarnes samt i Reykholt i Borgarfjörður. Halvøya Snæfellsnes ligger ca 3 timer fra hovedstaden. Overnatting på disse stedene kan kombineres med utflukter og aktiviteter i området.

Ofte vil et opphold utenfor hovedstaden skjerpe oppmerksomheten og bidra til å skape en god felles opplevelse og øke samholdet. Naturen ligger like utenfor døren og man kan legge opp til utflukter og aktiviteter tilpasset temaet eller formålet med turen.

I Borgarfjörður er det mulig å oppleve historiske attraksjoner tilknyttet Sagaene og Snorre Sturlason, samt besøke et spennende museum om bosettelsen av Island. Området er også kjent for vakre fossefall, varme kilder, en av Islands største grotter og isbreen Langjøkull.

På halvøya Snæfellsnes troner isbreen Snæfellsjökull som kan besøkes. Sjarmerende steder som Arnarstapi og en båttur fra Stykkishólmur i bukten Breiðafjör, historienik natur, kulturens uas stærstmerende historier og små steder som ved Arnarstapi eller båttur fra Stykkishæolmulighetður er noe av det som kan oppleves.    
                        

For utflukter se:

Borgarfjørdur

Snæfellsnes