Rundreiser med guide

Land og Saga

Rundtur med norsktalende guide til Islands største attraksjoner i Sør og Vest.
Sagaområdene i Borgarfjørdur og besøk til bostedet til Snorre Sturlason i Vest.
Spennende geologi på halvøya Reykjanes, hovedstaden Reykjavik og ikke minst Thingvellir og Geysir i Sør. Vi legger opp til en behagelig tur hvor du bor sentralt i Reykjavik på samme hotell under hele oppholdet. Pris per person fra kr 12.990,-
Kklikk her for og lese hele programmet for vår 5 dagers tur "Land og Saga" til Island i 2018.

Island rundt i 2018

Dette er en spennende rundtur hvor du opplever Islands mest kjente naturperler og samtidig får innsikt i landets historie og geografi. Denne 8 dagers turen starter fra Reykjavik via Borgarnes i vest til Nord-Island hvor vi besøker den sjarmerende byen Akureyri, naturvernområdet Mývatn, og fossefallet Dettifoss i nord. Turen fortsetter via Øst-Island til attraksjoner i sør, Skaftafell i Vatnajökull nasjonalpark, isbrelagunen Jökulsárlón, Kirkjubæjarklaustur, Vík, Gullfoss og Geysir.

Turen blir guidet på skandinavisk og engelsk og har avreise hver onsdag i perioden 16. mai – 5. september 2018.

Pris per person fra kr 24.650,-

Velg "Island rundt"  i menyen til venstre for å lese hele programet eller klikk herOpplevelser på Færøyene

6.-9. august 2018


Færøyene er et eventyrlig reisemål med en unik natur, rik historie og et innholdsrikt kulturliv. Hele året rundt kan vi ta del i de færøyske tradisjonene, historiene, skikkene og hendelsene. Det varierte været med regn, tåke, varme og solskinn gir storslåtte naturopplevelser. Her finnes uberørt natur og isolerte bygder. Stillheten brytes kun av brusende fosser og dønningene fra havet.
Klikk her og les programmet for vår fem dagers guidede rundtur ”Opplevelser på Færøyene” 6. – 9. august 2018.