Island - Sagaøya rundt med NNPS

Bli med oss på en 12 dagers eventyrlig reise Island rundt!

Opplev Islandshester, sjarmerende små byer og spektakulære naturfenomener i et landskap som tar pusten fra deg!

Underveis koser vi oss med lett vandring, bad i varme kilder og deilige islandske smaker.

Denne turen starter med forkurs i Sømna den 5. august men du kan også komme på i Oslo den 7. august. Retur fra Island 16. august.

Turen er i regi av Nordnorsk Pensjonistskole (NNPS) med Islandspesialisten som teknisk arrangør og ansvarlig for gjennomføring.

Vi er veldig stolte av vårt gode samarbeid gjennom flere år og imponert over det tilbudet NNPS gir sine reisende med forkurs, oppfølging underveis på turen og etter turen. Her blir alle tatt godt vare på.

Du kan lese programmet på NNPS sine nettsider, klikk HER eller du kan laste ned Pdf. Ta gjerne kontakt ved spørsmål eller hvis du ikke har mulighet til å delta på forkurset så kan du f.eks. møte gruppen og starte i Oslo

Hos NNPS står læring, trygghet og trivsel i fokus.

Vi ønsker å skape en ramme rundt våre reiser som gir hver enkelt deltaker en følelse av tilhørighet. Selv om du reiser alene, er du aldri alene sammen med oss - dersom du ikke selv ønsker det.

Vi møtes her på skolen (Sømna) og reiser sammen ut i verden. Før vi reiser har vi forelesninger og sosialt samvær for å bli bedre kjent med reisemålet og hverandre. Målet er å gi interessant og nyttig kunnskap om reisemålet, praktiske forhold på reisen, og å bli en sammenspleiset og god gruppe før vi reiser. Måltider er viktige for oss, og besøket på Hildurs Urterarium er en hyggelig opplevelse som gir en god start på kurset. Til høsten møtes vi igjen for evaluering og deling av erfaringer og opplevelser, og for faglig- og sosialt påfyll. Samlingen varer vanligvis en dag, og dere får invitasjon når programmet er klart.