BUGGY

Buggy-kjøring, er en fartsfylt utendørsaktivitet gjennom fjell- og lavalandskap. Du opplever naturen på nært hold og kan nyte flott utsikt underveis på turen. Førerkort må fremvises. Buggy er et firehjulsdrevet kjøretøy med sikkerhetsbelter og sikkerhetsramme.

Kjøringen foregår off-road, ledet av en lokalkjent guide. Før turen starter blir det gjennomgang av sikkerhet og opplæring i bruk av kjøretøyet. Alle skal føle seg trygge og guiden prøver å tilpasse kjøringen etter gruppens nivå. Hjelm og overall/kjeledress er inkludert. Det er lurt å ha på behagelig tøy og gode sko, samt votter. Bruk sunt vett og kle deg i forhold til årstid og værforhold.

Det vanligste er at to personer deler en Buggy og bytter på å kjøre, men det er også mulig å kjøre alene (mot et tillegg i prisen). Buggy har to seter ved siden av hverandre så dere sitter skulder mot skulder. Aktiviteten passer alle med vanlig fysikk.

Det finnes flere spennende områder for Buggy-kjøring, som for eksempel på halvøya Reykjanes og i områdene like utenfor Reykjavik. På halvøya Reykjanes starter turene kun 30 minutter unna flyplassen. Her kan en Buggy-tur tas i forbindelse med tidlig ankomst eller sen retur og/eller kombineres med et deilig bad i Den blå lagune som er like i nærheten.

Buggy-kjøring er en helårsaktivitet og like spennende sommer som vinter. Forholdene varierer naturligvis med årstid, men alle årstidene har hver sin sjarm!

Det finnes faste avganger for individuelle bookinger og skreddersydde turer for grupper.

Turene kan tas som egen aktivitet eller i kombinasjon med en utflukt. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge når det passer best inn i ditt program.