Teambuilding aktiviteter

Det er populært å bruke den islandske naturen til aktiviteter og spennende oppgaver kombinert med dagsutflukt, foredrag eller som eget program. Aktiviteter og oppgaver for å styrke lagånd og finne veien til å oppnå felles mål vil bli skreddersydd og tilpasset hver enkel gruppe.

Eksempler på program

Bli bedre kjent ute i den islandske naturen.
Programmet starter med samling innendørs hvor fokus er på gruppens/bedriftens mål. En spesialist på området arbeider sammen med gruppen om å finne måter å oppnå disse.  Etter litt forfriskninger er det tid for ”Country Fitness”. Her brukes det elementer fra den islandske naturen for å gi inspirasjon til gruppemoralen samtidig som konkurranseinstinktet når nye høyder. Varighet 5-6 timer.

Teambuilding for kropp og sjel
Programmet starter ved Universitetet i Reykjavik hvor de har forelesere som spesialiserer seg i firmastruktur og hva selskapet står får. De bruker sin kunnskap til å  hjelpe gruppen med å sette seg mål og finne veier til å oppnå disse. Universitetet ligger like ved byens badestrand så programmet fortsetter  utendørs med Teambuilding leker og oppgaver. Varighet 5-6 timer.

Teambuilding på ”beachen”
Midt i byen finner vi en strand hvor man har tilrettelagt for bading og sjøen er oppvarmet slik at folk skal kunne bade i sjøen på sommeren og noen bader  faktisk hele året. Her blir det tilrettelagt for diverse teambuilding leker og aktiviteter. Varighet 2-3 timer.

Reykjavik løpet
I løpet av 2,5 – 3 timer blir dere bedre kjent med Islands hovedstad på en spennende måte. Her besøker dere byens attraksjoner samtidig som dere løser kreative oppgaver som oppmuntrer til lagarbeid.