Lederutvikling

Trenger bedriften et løft? Ønsker dere nye perspektiver og ny lærdom for å utvikle det praktiske lederskapet i bedriften?

I samarbeid med Linda sund i det norske selskapet Sund Leadership tilbyr vi utviklingsreiser som er en intensiv utviklingsprosess utenfor kontoret.

Linda har bodd og arbeidet på Island i en kort periode og forelsket seg i den islandske naturen, Islandshesten og kulturen. Hun ønsker å gi folk nye opplevelser samtidig som det settes fokus på hvem vi er og hvordan vi forholder oss til hverandre og omgivelsene når vi møter på nye utfordringer. Hun mener at ved og gå utenfor sine faste rammer eller «kontoret» og møte på nye opplevelser kan man utvikle sine personlige egenskaper for potensielt og utvikle bedre samarbeid, lederegenskaper og sin egen prestasjon på jobb.

På reisen settes det fokus på å gi dere nye ferdigheter ved å bruke unike opplevelser og aktiviteter som verktøy og forsterkere i den prosessen.

Sund skriver bl.a. "våre tjenester gir resultater i form av høye prestasjoner, godt teamsamarbeid og effektiv kommunikasjon". Les mer om hva dere kan få igjen på en slik utviklingsreise

Sund Leadership står får faglig program og tilbyr oppfølging før og etter reisen. Vi sørger for det praktiske og setter opp program i samarbeid med Linda.

 

Mer informasjon om Sund sin lederutvikling