Gruppereiser til Island

Islandspesialisten arrangerer turer for bedrifter, skoleklasser, pensjonister, vennegjengen, storfamilier, lag og foreninger - for å nevne noe.

Vi skreddersyr gruppereiser, utarbeider program i samarbeid med dere, planlegger, reserverer og tilrettelegger alt dere måtte ønske, slik at dere får en best mulig opplevelse under oppholdet på Island eller Færøyene.

 

Vi bidrar med lokal kunnskap og lang erfaring med tilrettelegging av reiser for små og store grupper til Island og Færøyene. Vi legger vår stolthet og erfaring i å sette opp en gruppereise som er godt planlagt og tilrettelagt slik at det eneste dere trenger å gjøre er å lene dere tilbake og nyte turen. I tillegg er vi tilgjengelige mens dere er på reisen og har dialog med våre leverandører slik at vi kan bistå under selve reisen ved behov.

 

Vi i Islandspesialisten samarbeider med et bredt nettverk av leverandører slik at vi kan sette sammen unike reiser som oppfyller alle ønsker. Vi kan tilby noe for enhver smak, alt etter interesse, ønske og hva turens formål er.

Det vi trenger å vite er formålet med turen, spesielle ønsker for reisen og gjerne et budsjett dere ønsker å holde dere til. Send forespørsel

 

Ingenting vil slå en god og unik felles opplevelse i godt selskap!


​Informasjon om våre PÅMELDINGSTURER finner du HER

Har du spørsmål vedrørende reise til Island når det er et pågående vulkanutbrudd kan du lese her eller ta kontakt!