Gruppereiser til Island

Islandspesialisten arrangerer turer for bedrifter, skoleklasser, pensjonister, storfamilier, lag og foreninger - for å nevne noe.

Vi skreddersyr gruppereiser, setter opp forslag, planlegger, reserverer og tilrettelegger alt dere måtte ønske, slik at dere får en best mulig opplevelse av oppholdet på Island.

Det vi trenger å vite er formålet med turen, spesielle ønsker for reisen og gjerne et budsjett dere ønsker å holde dere til.

Vi legger vår stolthet og erfaring i å gjøre våre kunder trygge på at opplegget blir godt tilrettelagt og vellykket. 

 

Island er et fantastisk spennende reisemål for alle mulige grupper, uansett formål. Her er det mange flotte severdigheter, og enda flere muligheter for å legge opp til forskjellige aktiviteter etter ønske.

Vi kan tilby noe for enhver smak, alt etter interesse, ønske og hva turens formål er. Ingenting vil slå en god og unik felles opplevelse på Island i godt selskap!

Forholdene på Island er små, med relativt korte avstander mellom pulserende byliv og storslåtte naturopplevelser. Med et så stort tilbud og variasjon i utvalget av utflukter, er det derfor mulig å oppleve virkelig mye i løpet av kort tid.

Alt ligger til rette for en god opplevelse, men da er det viktig at reiseprogrammet for oppholdet på Island er godt planlagt. Her bidrar vi med lokal kunnskap og lang erfaring med tilrettelegging av reiser for små og store grupper til Island.

Det enorme utvalget av aktiviteter strekker seg over alt fra naturopplevelser, bading i varme kilder og ridetur på Islandshester, til utflukt med Superjeep, ATV- og Buggy kjøring, snøscooterkjøring, grottevandring, isbrevandring, kajakkturer, dykking og vandreturer. Og dette er bare et lite utvalg!

Ta gjerne titt på vår oversikt over utflukter og aktiviteter for mer inspirasjon. Alle utflukter og aktiviteter blir personlig tilpasset de ulike gruppene.

 

Å bestille en skreddersydd tur til Island vil sikre et opplegg som svarer til alle forventninger. Islandspesialisten er eksperter på å tilpasse turopplegg uavhengig av gruppestørrelse og formål.

Vi samarbeider med et bredt nettverk av leverandører slik at vi kan sette sammen unike reiser som oppfyller alle ønsker.

Vi reserverer flyreise, overnattingssted, all transport, utflukter/aktiviteter, måltider og eventuelt møtefasiliteter slik at alt er tilrettelagt ved ankomst.

Det eneste dere trenger å gjøre er å lene dere tilbake og nyte turen. Vi kan legge opp hele turen eller kun deler av reisen, alt etter hva dere selv ønsker.

Nedenfor finner dere noen eksempler på forskjellige programmer, men for å få til akkurat den gruppereisen som passer deres ønsker, lager vi et skreddersydd forslag og tilbud for deres reise til Island.

​Info om våre PÅMELDINGSTURER finner du HER