Gruppereiser til Island

Island er et spennende reisemål for grupper med ulike formål. Forholdene er relativt små og det er mulig å oppleve mye i løpet av kort tid. Alt ligger til rette for en god opplevelse men det er viktig at turen er godt planlagt og her kan vi bidra med vår lokale kunnskap.

På Island finnes det mange spennende severdigheter og det er mulig å legge opp til ulike aktiviteter.

Vi kan tilby noe for enhver smak alt etter interesse, ønske og formål med turen men uansett vil ingenting slå en god og unik felles opplevelse i godt lag.

Bad i varme kilder, ridetur på Islandshest, utflukt med Superjeep, ATV- eller snøscooterkjøring, vandreturer, grottevandring, is-grotter, isbrevandring, kajakkturer, sykkelturer, dykking, snorkeling . . .  det finnes mange alternativer så ta gjerne titt på vår oversikt over utflukter og aktiviteter for inspirasjon.

Grupper har ulike formål og ønsker. Vi samarbeider med et bredt nettverk av leverandører slik at vi kan sette sammen unike reiser og tilrettelegge for ulike grupper av forskjellig størrelse.  

Vi reserverer flyreise, overnattingssted, all transport, utflukter / aktiviteter, måltider eventuelt møtefasiliteter slik at alt er tilrettelagt ved ankomst. Slik kan dere bare lene dere tilbake og nyte turen. Vi kan legge opp hele eller deler av reisen, alt etter hva dere selv ønsker.

Vi arrangerer turer for bedrifter, skoleklasser, storfamilien, lag og foreninger, for å nevne noe.

Vi legger vår stolthet og erfaring i å gjøre våre kunder trygge på at opplegget blir godt tilrettelagt og vellykket. Ta kontakt i dag for en hyggelig samtale.

Nedenfor finner du noen eksempler på program men for å få til akkurat den gruppereisen som passer deres ønsker og formål lager vi et skreddersydd forslag og tilbud.

Vi skreddersyr programmet etter deres ønsker!

Send oss en forespørsel