Møter og ledergrupper på Island

Konferanse på Island

Gode fasiliteter, bra tilgang til ulike attraksjoner og stort tilbud av aktiviteter gjør det svært attraktivt å kombinere møter og opplevelser med en tur til Island. Nye omgivelser vil kunne bidra til bedre fokus, og inspirere til viktige avgjørelser.

Dagene kan legges opp slik at man kombinerer møter og opplevelser hver dag, eller så kan man legge opp til en hel møtedag og mulighet for en noe lengre utflukt en annen dag.

Møtene kan avholdes på hotellet, eller i tilegnet lokale som ligger i eller utenfor byen. De fleste av de større hotellene tilbyr gode møtefasiliteter i ulike størrelser, samt alt av utstyr man skulle trenge. Det er også mulig å avholde mindre møter på noen av restaurantene, og kombinere dette med en god lunsj eller middag.

Les mer om lederutvikling her

Vi skreddersyr møter på Island etter ønsker og behov. Under er et forslag til program, men denne kan endres dersom det er ønskelig. 


Konferanse, møte og seminar Island

Forslag

Dag 1 – Ankomst

Henting på flyplassen og transfer direkte til hotellet i Reykjavik. Etter innsjekk er det tid for møtevirksomhet etterfulgt av en bedre middag på hotellets restaurant, eventuelt i byen.

Dag 2 – Møte og utflukt

Dagen starter med frokost og møter på hotellet. Etter lunsj blir gruppen hentet for en halv dags utflukt med buss eller Superjeep, med mulighet for aktiviteter underveis. Et alternativ kan være å besøke halvøya Reykjanes med spennende geologi og vulkanlandskap, og kombinere dette med ATV-kjøring. Videre og avslutter man med en deilig middag og beroligende bad i Den blå lagune.

Dag 3 – Møte, dagstur eller hjemreise

Om det er behov kan man ha en hel eller halv møtedag. Alternativet er en dagsutflukt.

Dagsutflukten kan for eksempel gå til Borgarfjörður i vest med besøk i isgrotte i Langjökull, til sørkysten av Island eller den populære rundturen til Gullfoss og Geysir med muligheter for snøscooterkjøring. Det er også mulighet for å ta innenriksfly til Akureyri og Nord-Island og besøke det flotte Mývatn området.

Utfluktene kan tas med buss eller Superjeep.

Se oversikt over utflukter og aktiviteter.

Dag 4 – Hjemreise

Gruppen blir hentet på hotellet for transport til flyplassen.


Ønsker du å arrangere møtet deres på Island? Kontakt oss i dag!

Vi skreddersyr programmet etter deres ønsker. Trykk her for å sende forespørsel. 
Eller sende e-post til: reise@islandspesialisten.no