Bilferie på Island

Ønsker du å leie bil, kjøre rundt og oppleve Island på egenhånd? 

Godt planlagt tur er nøkkelen til god ferie . Vi har lokal kunnskap og lang erfaring med å tilrettelegge ferieturer til Island. Fortell oss hvor langt opphold du ønsker, hvilke områder du ønsker å oppleve og eventuelt hvilken type aktiviteter du ønsker underveis så skal vi sørge for at du får mest mulig ut av ditt opphold på Island.

Vi kan for eksempel hjelpe deg med følgende:

  • planlegge turen med fokus på dine ønsker og legge opp reiserute

  • bestille leiebil

  • bestille innkvartering

  • forslag til severdigheter

  • planlegge/bestille aktiviteter underveis

  • bestille flyreise

Når vi har kommet fram til den ferieplanen som passer dine ønsker får du med deg beskrivelse av turen med forslag til severdigheter og aktiviteter underveis, praktisk informasjon og hvis du ønsker kan vi sende veikart som kan lastes ned på mobilen. Med vår lokale tilknytning til Island har vi tett samarbeid med våre leverandører og bistår deg ved behov underveis på turen.

 

Mange ønsker å oppleve Island på egenhånd med leiebil. Vi har forslag til rundturer til de ulike landsdelene, eller hele Island rundt. Opplev de ulike attraksjonene i eget tempo og ta del i spennende aktiviteter underveis som eksempelvis ridetur, fiske, hvalsafari, vandretur, rafting, sykling eller golf for å nevne noen. Det kan være lurt å planlegge og reservere noen av aktivitetene på forhånd for å sikre seg plass. Utendørsbasseng finnes overalt og det er deilig å ta en dukkert i varmt vann mens du fordøyer inntrykkene etter dagens etappe.

 

Nedenfor har vi satt opp ulike forslag til bilferie med mulighet for å tilpasse turens lengde og opphold på de ulike stedene.

Fortell oss hvor langt opphold dere ønsker, hvilke områder dere ønsker å oppleve og eventuelt hvilken aktiviteter dere er interessert i. Vi kommer med anbefalinger og lager et forslag ut ifra dine ønsker.