Teambuilding på Island

team building islandØnsker dere å motivere de ansatte for å oppnå mer samhold i bedriften og sette fokus på viktige felles mål? Trenger de ansatte å bli bedre kjent og utvikle sitt teamarbeid?

Sosialt samvær med aktiviteter og oppgaver som krever nytenkning og samarbeid kan virke motiverende og hjelpe til ved å sette fokus på felles mål og hvordan disse skal oppnås.
Å reise bort fra de vanlige omgivelsene vil minske distraksjon og sette større fokus på den faktiske oppgaven og de mål som skal oppnås.

Island med sin fantastisk kontrastrike og varierte natur byr både på opplevelser som gruppen får erfare sammen samtidig som den gir muligheten til å legge opp til ulike oppgaver, aktiviteter og leker alt etter hvilken type gruppe det dreier seg om.

Nedenfor er et forslag til tur hvor man kan legge inn ulike teambuilding aktiviteter underveis. Fortell oss om målsettingen med turen og den gruppen som skal være med på programmet og vi kommer med tilpasset forslag til teambuilding aktiviteter og oppgaver.
teambuilding på island

Forslag til Teambuilding tur

Dag 1 – Ankomst

Pick-up på flyplassen. Herfra går turen til Den blå lagune med mulighet for et forfriskende bad i det safirblå vannet. Et felles bad etterfulgt av en velkomstdrink er med på å sette stemningen for resten av turen. Etter en oppfriskende start på oppholdet drar vi videre til hotellet og etter innsjekking på hotellet inntar gruppen middag på en av Reykjaviks restauranter.

Dag 2 – Utflukt og teambuilding

Med Superjeep setter vi kursen mot Sør-Island. Alt etter ønske kan gruppen eventuelt deles fra starten av hvor ulike lag deler bil, for oppgaver som skal løses underveis og deltakerne bytter på å kjøre bilene selv. Eller om man har med sjåfører som tar seg av kjøringen mens gruppen fokuserer på andre oppgaver. Hvor vi tar gruppen kommer an på årstid og formålet med turen, men i dette eksempelet er hovedmålet med turen å besøke Þórsmörk som ligger godt gjemt i vakre omgivelser mellom tre isbreer, omringet av bjørkeskog, isbreelver og vulkaner. På veien besøker vi flere attraksjoner som for eksempel Seljalandsfoss. Her kan du stå bak fossefallet og oppleve naturkreftene. Stakkholtsgjá, er et juv hvor vi går inn og nyter vakre farger og formasjoner.

I naturperlen Þórsmörk er det mulighet for vandring, leker og teambuilding aktiviteter. Overnatting i hytter i Thorsmørk eller på hotell utenfor byen, alternativt blir det retur til Reykjavik. Mulig at  Nordlys dukker opp i løpet av kvelden (avhengig av årstid).

Dag 3 – Utflukt og teambuilding

Etter frokost fortsetter turen langs sørkysten av Island hvor isbreer, fossefall og svart lavasand vil danne rammen rundt ulike leker og teambuilding oppgaver med fokus på de målsettinger man har satt seg for turen. Eventuelt legge inn aktiviteter med fokus på opplevelser og action. Mulige aktiviteter kan bl.a. være isbreklatring, ridning snøscooterkjøring eller vandring. Retur til Reykjavik og felles middag.

Dag 4 – Hjemreise

Gruppen blir hentet til hotellet for transport til flyplassen.

 

Ta med kollegaene dine på en uforglemmelig opplevelse. Kontakt oss i dag!

Vi skreddersyr programmet etter deres ønsker. Trykk her for å sende forespørsel. 
Eller send e-post til: reise@islandspesialisten.no