Firmatur til Island

Firmatur til IslandØnsker dere å reise bort for å oppleve noe nytt og spennende sammen? Har bedriften et jubileum eller en milepæl dere ønsker å feire? Island har mye å tilby for en vellykket firmatur.

La dine ansatte oppleve en annerledes destinasjon hvor de kan føle naturkreftene på kroppen, bade i varme kilder, kjøre i Superjeep og oppleve naturfenomener som kun finnes på Island. Gode fasiliteter lager en fin ramme rundt hele oppholdet og små forhold bidrar til bedre samhold.

Forslag til Firmatur

Dag 1 – Ankomst

Firmatur til IslandDere blir tatt imot på flyplassen og turen går direkte til Den blå lagune. Her tar vi et herlig bad i det safirblå vannet omringet av damp og lava med mulighet for velkomstdrink. Etter en oppfriskende start på oppholdet drar vi videre til hotellet for deretter å innta middag på en av Reykjaviks restauranter. Nattelivet venter for de som ønsker det….

Dag 2 – Dagsutflukt 

Her finnes det mange muligheter å velge mellom og vi anbefaler en titt på våre forslag til utflukter og Firmatur til Islandaktiviteter for inspirasjon. Den gyldne sirkel er en populær rundtur opp til nasjonalparken Thingvellir, fossefallet Gullfoss og det sprutende Geysir området. På veien er det mulig å legge inn besøk på geotermisk kraftstasjon eller kombinere med en snøscootertur. En tur med Superjeep mot Borgarfjørdur i vest og videre til isbreen Langjøkull med jeep- eller snøscooterkjøring på isbreen og er også en sikker vinner. På en utflukt langs sørkysten av Island kan man også oppleve kjøring på svart lavasand og legge inn aktiviteter som isbrevandring eller ridning. Akureyri, Myvatn, Vatnajøkull eller Vestmannaøyene er også dagsutflukter som byr på spennende attraksjoner og opplevelser. Vel tilbake på hotellet blir det felles middag.

Dag 3 – Utflukt

Aktivitet eller tid på egenhånd. Gruppen blir hentet til hotellet for aktivitet i nærheten av byen. Her kan vi legge opp til aktivitet alt etter gruppens ønske. For eksempel ATV-kjøring, Spa, ridning, fjellklatring, grottevandring eller vandretur med mer. Eventuelt en dagsutflukt med mulighet for å legge opp til aktiviteter underveis med fokus på opplevelser og action. På ettermiddagen blir det tid på egenhånd for litt shopping eller en forfriskende dukkert i et av byens mange utendørsbasseng med ”heitur pottur” og sauna. Retur til hotellet og middag.

Dag 4 – Hjemreise

Gruppen blir hentet til hotellet for transport til flyplassen.

Ta med firmaet på en opplevelsesrik tur til Island? Kontakt oss i dag!

Vi skreddersyr programmet etter deres ønsker. Trykk her for å sende forespørsel.
Eller send e-post til: reise@islandspesialisten.no