Firmatur til Island

Firmatur til Island

Ønsker dere å reise bort for å styrke samholdet og oppleve noe nytt og spennende?

Har bedriften et jubileum, milepæl, julebord eller gode resultater dere ønsker å feire?

Vi trenger alle et avbrekk fra hverdagen iblant, og en tur til Island vil garantert gi mange spennende felles opplevelser og gode minner man kan mimre om i lang tid.

Island har mye å tilby dere som ønsker en vellykket firmatur. 

La dine ansatte oppleve en annerledes destinasjon hvor de kan føle naturkreftene på kroppen, bade i varme kilder og oppleve naturfenomener som kun finnes på Island. Gode fasiliteter danner en fin ramme rundt hele oppholdet og de små forholdene på øya bidrar til å styrke samholdet i gruppen. På en weekendtur kan dere bo i Reykjavik, med alt den lille storbyen har å tilby av gode restauranter og natteliv. Samtidig er dere nærme den fantastiske naturen som inviterer til spennende aktiviteter og utflukter, slik at dere også får oppleve en del av essensen i den islandske naturen. Det er også mulig å bo utenfor byen og ha enda større fokus på å bli bedre kjent og styrke samholdet.

Vi skreddersyr programmet etter deres ønsker. Trykk her for å sende forespørsel.
Eller send e-post til: reise@islandspesialisten.no

Forslag til Firmatur

Dag 1 – Ankomst

 Dere blir tatt imot på flyplassen og vi kan anbefale å starte med deilig bad ved ett av de fine badestedene som finnes på veien fra flyplassen til Reykjavik. Her kan vi anbefale Den blå lagune eller nye Sky Lagoon. Begge steder får dere første smakebit av Island, omringet av naturen og deilig avkobling etter flyturen. Etter bad går turen videre til hotellet for innsjekk, før det er tid for å innta middag på en av Reykjaviks mange gode restauranter. Nattelivet venter for de som ønsker det …

Dag 2 – Dagsutflukt 

Her finnes det mange muligheter å velge mellom, og vi anbefaler deg å ta en titt på våre forslag til utflukter og aktiviteter for inspirasjon. Eksempel på populære alternativer; Den gyldne sirkel, er en populær rundtur opp til nasjonalparken Thingvellir, fossefallet Gullfoss, og det sprutende Geysir området. På veien er det mulig å legge inn et besøk på geotermisk kraftstasjon, lavagrotte eller ri på Islandshest. Eller kjøre innom Islands andre største isbre Langjökull hvis dere velger alternativ med Superjeep.

En tur med Superjeep til Borgarfjørdur i vest og videre til isbreen Langjøkull med besøk til en is-grotte er også sikre vinnere. Kanskje dere vil ta en tur til områder utenfor allfarvei – som til naturperlen Þórsmörk hvor elver må krysses, og man kan se endringer i naturen som stammer etter vulkanutbruddet i Eyjafjallajökull. Det er også mulig å bare gå tur i den fantastisk fine naturen omringet av isbreer, isbreelver og lavaformasjoner.

Dere får med en lokalkjent og engasjerende guide som forteller om Island og severdighetene underveis. Hvis dere er på tur med Superjeep, vil dere også få med en guide som sjåfør.

 Vel tilbake på hotellet blir det felles middag.

Dag 3 – Utflukt, aktivitet eller tid på egenhånd

Utflukt, aktivitet eller tid på egenhånd. Gruppen blir hentet på hotellet for aktivitet i nærheten av byen. Her kan vi legge opp til aktiviteter etter gruppens ønske. For eksempel ATV- eller Buggy-kjøring, spa, sykkeltur, ridetur på Islandshest, grottevandring eller vandretur i den islandske naturen, og masse annet. Alternativt kan man ta en dagsutflukt med mulighet for å legge opp til aktiviteter underveis, med opplevelser og action i sentrum. På ettermiddagen blir det tid på egenhånd for litt shopping eller en forfriskende dukkert i et av byens mange utendørsbasseng med jacuzzi og sauna. Felles middag på kvelden.

Dag 4 – Hjemreise

Gruppen blir hentet til hotellet for transport til flyplassen.

Ta med firmaet på en opplevelsesrik tur til Island? Kontakt oss i dag!

Vi skreddersyr programmet etter deres ønsker. Trykk her for å sende forespørsel.
Eller send e-post til: reise@islandspesialisten.no