Firmatur til Færøyene

Planer om en annerledes firmatur? Da er Færøyene den perfekte destinasjon. Ta dine ansatte eller forretningsforbindelser med til denne sjarmerende plassen knappe to timers flytur fra Oslo. Golfstrømmen sørger for et behagelig klima, og gjestfrie innbyggere står for en hyggelig velkomst.  

På Færøyene vil dere oppleve et lite samfunn med trivelige innbyggere og lavere tempo og stressnivå enn de fleste av oss er vant til. Ro ned og nyt hverandres selskap, møt nye mennesker og besøk de små bygdene rundt om på øyene. Lær om livet, historien og kulturen til øyboerne som lever midt ute i Atlanteren. Vi tilpasser antall dager og program etter årstid, interesse, tilgjengelige flyvninger og ønske om lengde på oppholdet.

Forslag til firmatur til Færøyene

Dag 1 / Gásadalur og Múlafossur

Fly direkte fra Oslo og Bergen eller via Bergen/København med mulighet for tilslutning fra andre steder i Norge.

Når dere ankommer Færøyene får dere privat transport fra Vágar flyplass til hovedstaden Torshavn. Litt avhengig av tid for ankomst kan det være mulig å ta turen innom den billedskjønne bygden Gásadalur med fossefallet Múlafossur.

Kjøreturen fra flyplassen til Torshavn er knapt en time. Vel fremme i Torshavn sjekker dere inn på hotell og på kvelden serveres en bedre middag på hotellet eller restaurant i nærheten.

Dag 2 / Vakre små bygder og steile fjell

Vi anbefaler privat utflukt med guide til noen av de avsidesliggende små plassene som kjennetegner Færøyene best og underveis får man oppleve den vakre færøyske naturen med steile fjell som stuper rett uti havet. Eventuelt mulig å kombinere med besøk til kultursenteret i Kirkjubøur hvor man lærer mer om Færøyenes historie og besøker historiske bygninger. Eller kombinere med båttur til Vestmannaklippene som er en av de største attraksjonene på Færøyene. Utflukten tar 6-8 timer og lunsj er inkludert underveis.

Felles middag.

Dag 3 / Bli kjent med Torshavn og aktivitet

Dagen starter med privat vandring i Torshavn. Her får dere besøke den historie bydelen Tinganes og Reyn, samt plassen der vikingene grunnla parlamentet i år 825. Guiden forteller spennende historier om bydelen, og tar dere med på en rundtur som gir dere større innblikk i innbyggernes kultur og historie. Vandringen avsluttes med en god lunsj.

Etter lunsj er det mulighet for aktivitet som vandretur, båttur, ridetur, kajakk, sykkeltur, rib m.m. alt etter interesse. Eventuelt bare ta litt tid til egen disposisjon med eventuelt mulighet for å nyte spa på hotellet før middag.

Dag 4 / Hjemreise
Privat transfer til flyplassen for hjemreise.


Her kan du også finne flere forslag til utflukter/aktiviteter på Færøyene