Islandspesialisten

Med deres opplevelse i fokus - Velkommen til Islandspesialisten AS

Vi i Islandspesialisten skreddersyr reiser for grupper og privatpersoner og hjelper dere med å planlegge program og gjennomføre en minneverdig reise til Island. Vi kommer fra Island, har bred kunnskap og lang erfaring og tilbyr deg god og personlig service.

Vi tar hånd om reservasjon av fly, overnatting, transport, aktiviteter, møterom og måltider, eventuelt kun deler av oppholdet hvis ønskelig. Island som reisemål har mye å tilby og vi ønsker at våre kunder skal oppleve det beste av dette fantastiske landet. Enten du er interessert i naturopplevelser, vandring, ridning, geologi, historie eller action for å nevne noe. 

Vår målsetting er å tilby skreddersydd program etter våre kunders formål, behov og budsjett.  Vi tilbyr profesjonell hjelp og personlig kontakt hvor du selv kan være med å påvirke resultatet. Derfor er det viktig for oss å vite formålet med reisen og ha en god dialog med våre kunder.

For oss er det også viktig at vi har et nært samarbeid med våre leverandører på Island. Disse velger vi nøye for å sikre kvalitet i alle ledd på våre reiser og for å kunne oppfylle de ønsker våre kunder har.  Vi strekker oss lenger for at dere skal få den optimale Islandsopplevelsen.

Vi tar imot henvendelser via e-post og telefon. Kundemøter etter avtale.

Islandspesialisten AS er medlem av Reisegarantifondet og følger norsk lov om salg av pakkereiser.

Kontaktinformasjon

Telefon: 69 01 78 80

e-post: reise@islandspesialisten.no

Åpningstider: hverdager 09:00 – 16:00

Daglig leder: Erla F. Birkisdottir
 

Postadresse:

Islandspesialisten AS

Postboks 519

1522 Moss

Organisasjonsnummer: 996 564 363 MVA Foretaksregisteret


________________________________________________________________________________
Nettsidene:  All kopiering eller bruk av bilder fra våre nettsider er forbudt uten tillatelse. Vi tar forbehold om eventuelle skrive- og faktafeil.