Borgarfjørdur, Snæfellsnes og Sør-Island

Dag 1

Ta turen fra Keflavik flyplass, via sørsiden av halvøya Reykjanes, gjennom spennende månelandskap med stopp ved høytemperaturområdet i Krísuvík, og til overnattingssted ved Flúðir í sør.

Etter innsjekking og deilig middag kan dere slappe av i varmtvannskilden «Secret lagoon»

Dag 2

Ta turen gjennom frodige landbruksområder langs sørkysten av Island med fantastisk utsikt mot Atlanterhavet og de svarte sandstrendene. Her er det kjente fossefall som Seljalandsfoss og Skógafoss og imponerende basaltformasjoner i Reynisfjara.

I tettstedet Hvolsvöllur finner dere interaktiv og lærerik utstilling som tar for seg Islands spennende geologi og vulkanske aktivitet.

Hvis dere ønsker litt aktivitet denne dagen kan man legge opp til ridetur, isbrevandring, ATV-kjøring, eller kjøre snøscooter på isbreen Mýrdalsjökull. Tilbake til hotellet i Flúðir for overnatting.

Dag 3

Ta turen via attraksjonene på den gylne sirkel runden, det vakre fossefallet Gullfoss, sprutende Geysir området og historiske Þingvellir.

Turen fortsetter til Borgarfjörður í vest og overnatting i Borgarnes området.

Dag 4

Dere kan ta turen med monstertruck opp til isgrotte i isbrren Langjökull og deretter a runden til attraksjoner i Borgarfjörður, bostedet til Snorre Sturlason hvor man kan besøke museum om den kjente skribenten, varmtvannskilden Deildartunguhver hvor det er nytt Spa sted like ved som bruker varmtvann fra kilden og passer perfekt for å få litt ro i kroppen.  

Fossefallene Hraunfossar er et fantastisk vakkert fenomen hvor vannet renner rett ut fra lavaen og danner en rekke små fossefall. Overnatting på samme hotell i Borgarnes området.

Dag 5

Ta turen til halvøya Snæfellsnes. Her troner den vakre isbreen Snæfellsjökull og skaper helt magisk stemning. Små plasser, mulighet for vandring gjennom vakkert landskap langs strandlinja eller opp til vulkankrater, grottevandring eventuelt båttur til øya Flatey som er den største av en rekke øyer i Flatey bukten.

Dagen avslutter dere i Reykjavik.

Dag 6

Hjemreise

 

Vi tilpasser programmet og lengd etter individuelle ønsker, flytider osv.

 

 Priseksempel for fly Oslo - Keflavik t/r, leiebil for perioden og overnatting med frokost i 5 netter fra kr. 7.880,- per person

Priseksempel for fly Oslo - Keflavik t/r, leiebil for perioden og overnatting med frokost i 4 netter fra kr. 6.770,- per person

Vi tar utgangspunkt i bil av typen Dacia Duster 4x4 eller lignende, mulighet for andre biltyper

Overnatting på bra hotell med frokost inkludert og restaurant på stedet.

Prisene gjelder for reise i perioden 01.10.2019 - 30.04.2020