Rundreiser med guide

Nord-Islands Perler - påmeldingstur

Vi tar flyet fra Norge til Keflavik og innenriksfly fra Reykjavik til byen Akureyri, Islands hovedstad i nord.  På denne 6 dagers turen skal vi oppleve på nært hold de mange fantastiske naturattraksjonene denne landsdelen har å tilby. Vi starter med den sjarmerende byen Akureyri som ligger vakkert ved fjorden Eyjafjörður og byen Siglufjörður ved fjord med samme navn. Siglufjörður ble oppdaget av nordmenn og de bidro også når stedet opplevde et økonomisk eventyr tidlig på 1900 tallet. Turen fortsetter til nasjonalparken Jökulsárgljúfur som ble formet av storflom i isbreelven Jökulsá á Fjöllum.  Her besøker vi spennende naturfenomener som ekkoklippene ” Hljóðaklettar ”,  hesteskoformede Ásbyrgi  og fossefallet Dettifoss, som er det mektigste fossefallet i Europa. Vi bor to netter ved naturvernområdet Mývatn som er kjent for vakker og variert natur. Her opplever vi varierte fjell, lavaformasjoner, boblende leire, rikt fugleliv, flora og fauna og ikke minst kan vi bade i mineralrikt vann. Turen avsluttes i Reykjavik så du kan utvide oppholdet om du ønsker noen ekstra dager i sør.

Klikk på bildet nedenfor og du kan lese hele programmet for vår 6 dagers tur 9. - 14. juni 2020

Sør og vest med Vestmannaøyene - påmeldingstur

På turen besøker vi kjente attraksjoner i sør i tillegg til å tilbringe en dag på Vestmannaøyene, halvtimes båttur fra fastlandet. Deretter besøker vi halvøya Snæfelsnes hvor isbreen Snæfellsjökull troner. Vi tilbringer en natt i den vakre byen Stykkishólmur og en natt i Reykholt, bostedet til Snorre Sturlason. Turen avsluttes med en dag til fri disposisjon i hovedstaden Reykjavik.

Klikk på bildet nedenfor og du kan lese hele programmet for vår 8 dagers tur 3. - 10. september 2020


Land og Saga - påmeldingstur

Rundtur med norsktalende guide til Islands største attraksjoner i Sør og Vest.
Sagaområdene i Borgarfjørdur og besøk til bostedet til Snorre Sturlason i Vest.
Spennende geologi på halvøya Reykjanes, hovedstaden Reykjavik og ikke minst Thingvellir og Geysir i Sør. Vi legger opp til en behagelig tur hvor du bor sentralt i Reykjavik på samme hotell under hele oppholdet. Pris per person fra kr 13.490,-

Klikk på bildet nedenfor og du kan lese hele programmet for vår 5 dagers tur "Land og Saga" 3. - 7. juni 2020

Island rundt - påmeldingstur

Dette er en spennende rundtur hvor du opplever Islands mest kjente naturperler og samtidig får innsikt i landets historie og geografi. Denne 8 dagers turen starter fra Reykjavik via Borgarnes i vest til Nord-Island hvor vi besøker den sjarmerende byen Akureyri, naturvernområdet Mývatn, og fossefallet Dettifoss i nord. Turen fortsetter via Øst-Island til attraksjoner i sør, Skaftafell i Vatnajökull nasjonalpark, isbrelagunen Jökulsárlón, Kirkjubæjarklaustur, Vík, Gullfoss og Geysir.
Turen blir guidet på skandinavisk og engelsk

Klikk på bildet for "Island Rundt" nedenfor og du kan lese hele programmet for turen


For påmelding til disse turene sender du oss enkelt e-post til reise@islandspesialisten.no eller tar kontakt me doss på telefon: 69 01 78 80