Rundreiser med guide

Nedenfor finner du våre påmeldingsturer i 2024

 

I mai arrangerer vi vår egen tur "LAND OG SAGA" som ledes av vår norsktalende guide Kristinn som tar deg med til Islands største severdigheter i sør og og vest. Her får du oppleve halvøya Reykjanes, Sørkysten av Island, attraksjoner på den kjente Gylne sirkelen runden, hovedstaden Reykjavik og Snorre Sturlason sitt Reykholt. Du kan velge fly direkte til Island fra enten OSLO eller BERGEN og vi hjelper til med tilslutningsfly ved behov. For å gjøre turen mest mulig behagelig er det kun ett bytte av  bosteded.

 

Nytt av i år er en rundreise til VESTFJORDENE. Denne turen er i samarbeid med en av våre leverandører og guiden snakker engelsk. Vestfjordene er noe helt for seg selv og ligger et stykke fra den mer trafikkerte ringveien.

 

Som tidligere tilbyr vi også reise hele øya rundt, ISLAND RUNDT, sammen med engelsk og skandinavisk talende guide. Vi tilbyr også ny variant hvor du i tillegg får besøke Snæfellsnes halvøya på 9-dagers tur ISLAND RUNDT MED SNÆFELLSNES

 

Vi har satt opp 5 dagers tur til Færøyene, innholdsrik tur som kalles OPPLEVELSER PÅ FÆRØYENE. Avreise både i juni og august. Vi tar deg med til historiske plasser og vakre små bygder og så kan du selv velge  aktiivitet etter eget ønske på en av dagene.

Husk at vi kan bistå med innenriksfly  i Norge!

 

For påmelding og spørsmål send e-post til reise@islandspesialisten.no

ELLER ring oss på Tlf: 69 01 78 80 (0900-1600 på hverdagene)