Island i eget tempo

Bilferie på Island -  vår og høst

Ta turen til Island utenom høysesongen og besøk noen av de fantastisk fine severdighetene med leiebil i ditt eget tempo. Du kan oppleve mye på en 4-6 dagers tur, og vi tilpasser våre forslag etter dine ønsker.

På en mini-ferie med bil kan vi anbefale deg å besøke områder i nord, vest eller sør. Vi har gode tilbud på leiebil og hoteller hvor du kan benytte deg av fantastiske spa-fasiliteter etter en innholdsrik dag, og innta et godt måltid.

Vårt forslag er å kjøre til Akureyri og Mývatn-området i nord, med sine mange vakre og spennende naturfenomener. Dette er midt i blinken for alle naturelskere og friluftsmennesker. Her kan man enkelt tilbringe 2-3 hele dager med vandring, oppdagelser og bading. De vakre omgivelsene er rett og slett balsam for kropp og sjel!

Et annet alternativ er et besøk til Borgarnes og Snæfellsnes halvøya i vest, eventuelt kombinere med mer kjente severdigheter i sør.

Les mer om våre forslag nedenfor ved å klikke på bildene. Husk at vi også kan tilpasse turen etter ditt ønske!

Vi reserverer fly, leiebil og overnatting. I tillegg setter vi opp forslag til kjørerute med flere anbefalinger om interessante severdigheter, slik at du selv kan velge hvordan du legger opp dagen. Du styrer tempoet helt selv!

Vi anbefaler en 4x4 bil når man besøker Island vår og høst, og har inkludert denne biltypen i vårt priseksempel.

Se våre forslag nedenfor