Island i eget tempo

Mini ferie på Island

Ta turen til Island, gjerne utenom høysesongen, og besøk noen av de fantastisk fine severdighetene med leiebil i ditt eget tempo. Du kan oppleve mye på en 4-6 dagers tur og vi tilpasser våre forslag etter dine ønsker.

 

På en mini-ferie til øst eller nord-Island kan vi anbefale å ta innenriksfly fra Reykjavik for eksempel første dagen og så kjøre tilbake til Reykjavik, eller fly begge veier, så sparer du litt tid.

Vårt forslag er å besøke Diamant sirkelen inkludert Akureyri og Mývatn-området i nord, med sine mange vakre og spennende naturfenomener.

Besøk til Mývatn-området er midt i blinken for alle naturelskere og friluftsmennesker. Her kan man enkelt tilbringe 2-3 hele dager med vandring, oppdagelser og bading. De vakre omgivelsene er rett og slett balsam for kropp og sjel!

Et annet alternativ er et besøk til Borgarnes og Snæfellsnes halvøya i vest, eventuelt kombinere med attraksjoner på sør-Island.

Les mer om våre forslag nedenfor og husk at vi altid tilpasser turen etter ditt ønske!

Vi reserverer fly, leiebil og overnatting. I tillegg setter vi opp forslag til kjørerute med flere anbefalinger om interessante severdigheter, slik at du selv kan velge hvordan du legger opp dagen. Du styrer tempoet helt selv!

Se våre forslag nedenfor