Skreddersydde reiser til Island

Gruppereise til Island

Islandspesialisten har lokal kunnskap og lang erfaring med å arrangere turer til Island. Send oss deres ønsker for reisen, hvilket formål turen har, interesser og gjerne et budsjett. Vi tar oss av alt det praktiske slik at turen blir godt tilrettelagt og oppholdet blir vellykket.

Vi planlegger reiser for alle typer grupper, og bruker norsk- eller skandinavisk talende guider som har god kunnskap om Island. Vi skaffer også engelsk talende guide hvis man har behov for dette. Samtlige guider brenner for sitt land om det så er Island eller Færøyene, elsker å formidle sin kunnskap og tar hensyn til gruppemedlemmers ønsker og behov.

Vi kan tilrettelegge reiser til Island eller Færøyene for:

  • Bedrifter som ønsker å ta med sine ansatte, ledere eller forretningsforbindelser på tur

  • Skoleklasser som vil lære noe nytt og spennende utenfor klasserommet. Det er svært populært med studiereiser eller avslutningstur før eller etter 10 klasse.

  • Pensjonister i grupper som ønsker å lære mer om islandsk kultur og historie, i tillegg til å oppleve naturen.

  • Foreninger eller fagspesialister som ønsker å lære mer om hvordan ting blir gjort på Island, eller utdype sin kunnskap på sine fagområder.

  • Familier og vennegjenger som ønsker å styrke sine felles bånd med den varierte islandske naturen og spennende opplevelser som ramme rundt reisen. 

Vi legger opp til korte eller lengre opphold, turer rundt hele Island, landsdeler eller spesielle områder av Island, alt etter deres ønske.

 

Send oss informasjon om de ønsker og interesser dere har så tilrettelegger vi for en spennende tur til Island.

Trykk her for å sende forespørsel. 

Eller send e-post til: reise@islandspesialisten.no