Julebord på Island

Julebord på IslandTa med dine ansatte til Island på julebord og kombiner med spennende aktiviteter og opplevelser ute i den varierte naturen.
Julebord, naturopplevelser, spa og shopping er garantert en vinner!

Forslag - Julebord i Reykjavik

Dag 1 – Ankomst

Fra flyplassen går turen direkte til Den blå lagune med mulighet for et forfriskende bad.  Det byr på en mystisk og eksotisk stemning å bade i desember mørket opp i det safirblå vannet, omringet av lava og damp. Samtidig er det en uslåelig avkobling for kropp og sjel etter en flytur. Etter en oppfriskende start på oppholdet drar vi videre til hotellet og inntar middag på en av Reykjaviks restauranter.

Dag 2 – Dagsutflukt

Vi anbefaler en utflukt med Superjeep hvor man kan velge om gruppen bytter på å kjøre bilene selv eller om man har med sjåfører. Erfarne sjåfører bruker de anledninger som byr seg til å ta bilene over ullent terreng og underveis kan man legge inn isbrevandring, ridetur, ATV- eller snøscooterkjøring. Har dere lyst til å oppleve snøscooterkjøring på isbre, Geysir eller den svarte lavasanden langs sørkysten? Ta titt på våre forslag til utflukter og aktiviteter for inspirasjon. Vel tilbake i Reykjavik blir det julebord på kvelden. Her blir det servert tradisjonelt julebuffet eventuelt med underholdning eller show.

Dag 3 – Tid på egenhånd

Islendingenes beste råd etter sen natt på byen er å besøke et av byens utendørsbasseng med svømming ”heitur pottur” og sauna, en garantert oppkvikker. Butikker, gallerier, museer, cafeer eller en gåtur venter når formen er tilbake. Felles middag.

Dag 4 – Hjemreise

Gruppen blir hentet til hotellet for transport til flyplassen.

Ønsker du å ta med firmaet på et unikt julebord? Kontakt oss i dag! 

Vi skreddersyr programmet etter deres ønsker. Trykk her for å sende forespørsel. 
Eller send e-post til: reise@islandspesialisten.no