Utflukter med fly

Island har veldig variert natur noe som gjør en kort flyvning til en uforglemmelig opplevelse med mange inntrykk. En utflukt med fly gir en fantastisk mulighet til både å nyte det fantastisk landskapet og å besøke spennende attraksjoner, samt eventuelt delta på aktiviteter i løpet av en dag.

Eksempel

Høydepunkter i sør

På sirka 1 ½ times utsiktsflyvning kan man nyte fantastisk utsikt over flere spennende og kjente attraksjoner på Sør-Island. Vi starter med isbreene Tindafjallajøkull og Eyjafjallajøkull hvor vi ser lavaen fra utbruddet i 2010. Neste høydepunkt er den kjente vulkanen Hekla som sist hadde utbrudd i år 2000.  I tillegg flyr vi over kjente attraksjoner som nasjonalparken Thingvellir, Gullfoss og det sprutende Geysirområdet. Rhyolitt fjellene i Landmannalaugar med flotte farger tar også pusten fra mange. Varighet 1 ½ time.

Vestmannaøyene og Sør-Island

Turen starter med en 25 minutters flyvning til Vestmannaøyene. Her blir det et kort stopp og guidet rundtur med buss med besøk til vulkaner, lava og utgravingen av hus fra vulkanutbruddet i 1973. Etter bussturen flyr vi tilbake inn mot sørkysten av Island og over Eyjafjallajøkull, Hekla, Gullfoss og Geysir, før retur til Reykjavik.  Varighet 5 timer.