Helikopter

Nyt utsikten over vakre Island fra fugleperspektiv! Len deg tilbake og opplev mange av Islands varierte attraksjoner og severdigheter med en fantastisk helikoptertur.

Er det noe som viser frem Islands mange unike sider, er det en tur i helikopter. Å se landet i fugleperspektiv er et syn for seg selv. I tillegg kan man gjøre stopp underveis, som å lande på en fjelltopp, en isbre, eller ved en varm kilde. Kombiner opplevelsen med å innta et bedre måltid på en islandsk restaurant utenfor hovedstaden. Her er mulighetene mange, og kun fantasien setter grenser.

Helikoptertur er et flott alternativ hvis du har begrenset med tid, eller har sittet i lange møter og kun har noen få timer til overs. Med helikopter kan du oppleve den fascinerende og kontrastrike Islandske naturen på kort tid.

Helikoptertur på Island er en helårsaktivitet, og det finnes turer av ulik varighet og til ulike områder av Island. Her er par eksempler:

Reykjavik med stopp på fjelltopp i nærheten

Helikopteret flyr over deler av hovedstaden Reykjavik på vei mot en av fjelltoppene i nærheten. Her blir det et stopp for å ta bilder og nyte utsikten av fjelltoppen. Turen tar totalt 40-45 minutter.

Hengill høytemperaturområde

Hengill er et spennende vulkanområde øst for Reykjavik hvor vi finner fargerike fjell, jordvarmeområder med boblende leire og varme bekker. På denne turen får du en 25-50 minutter guidet helikoptertur til vulkanen og 15 minutters stopp ved høytemperaturområdet der man kan merke hvordan naturkreftene har formet landet.

Helårsaktivitet