Kjør-selv Superjeep

I de populære Superjeepene er det mange som selv ønsker å sitte bak rattet, når man opplever naturen på denne utrolig tøffe måten. Vi hjelper deg med å få gjort drømmen om terrengkjøring på Island til virkelighet.

En tur til spennende områder som delvis går utenfor allfarvei, gir mange spennende opplevelser. Kjøring i off-road terreng byr på kryssing av elver og andre spennende utfordringer som aktiviserer både kropp og sinn. Gruppen fordeles i jeepene, 2-4 i hver bil, og de som ønsker kan bytte på å kjøre. Bilene er bygget om av Arctic Trucks, og de fleste er av typen Toyota Hilux 4x4 biler med 38” dekk.

Turen starter med informasjon om Arctic Trucks og gjennomgang av bilenes kjøreegenskaper. En guide med følgebil gir informasjon underveis via radio, og i tillegg til å veilede dere med kjøringen av Superjeepbilene, forteller han om severdighetene underveis.  Menneskene som følger med dere har lang erfaring med kjøring offroad og sørger for å gi dere passende utfordringer og uforglemmelige opplevelser. Turene varierer i lengde, en kort tur tar minst 4-5 timer. Vi kan også legge opp til dagstur eller turer som går over flere dager. Tur med superjeeps er en helårsaktivitet.

Helårsaktivitet