Utflukter på Island

Nedenfor er oversikt over noen av de mest populære utfluktene og severdighetene på Island, samt noen tips og praktisk informasjon. Dette er bare et knippe eksempler på utflukter som kan gjennomføres og tilpasses for ulike grupper.

Oversikten gir et generelt innblikk i hva vi kan sette i stand, men vi skreddersyr egne program til alle som ønsker det. Skreddersydde program vil planlegges med hensyn til gruppens størrelse, ønsker og behov, samt etter årstid.

De fleste utfluktene tar kun én dag og starter i Reykjavik. Det finnes også mindre utflukter som tar 4-5 timer hvis man ønsker en kortere variant. På en dagstur fra Reykjavik får man opplevd større deler av den varierte naturen på Island, men på halvdagsturene holder man seg i nærområdet til hovedstaden.

Noen av utfluktene kan gjennomføres med overnatting underveis, noe som setter en ekstra spiss på Islandsoppholdet. Hvis man ønsker å oppleve større områder av Island, kan man bo en natt i fjellhytte på en høylandstur, eller bo på et hotell ute på landet, mens man kombinerer dette med flere severdigheter eller aktiviteter.