Villmarkstur med Superjeep

VillmarksturMan trenger ikke å kjøre langt utenfor bygde strøk på Island for og oppleve den spennende villmarken med barskt og åpent landskap, utsikt så langt øyet kan se og naturfenomener du finner få andre steder.
Superjeep er et  populært fremkomstmiddel på Island som for vist sine kjøreegenskaper best på utfordrende veier. Kombinasjonen av og komme i nærkontakt med villmarken på Island og oppleve spenningen ved og kjøre Superjeep er en uforglemmelig opplevelse.
Det er mulighet for overnatting av ulik type standard som kan anbefales for og lage et innholdsrikt program og gi gruppen mulighet til å bli godt kjent. Dere får en kombinasjon av spennende transportetappe med mye og se og oppleve underveis og velværesfølelse ved og kunne bade under stjernehimmelen i naturlig varm kilde og få servert god mat.

Programforslag

Ved ankomst i Keflavik blir gruppen tatt imot av Superjeepbiler som tar gruppen på to dagers eventyr via noen av Islands største attraksjoner. Bilene kjører via sprekken Almannagjá i nasjonalparken Thingvellir og det sprutende Geysir området og inn til spennende høylandsområder. Her er dere tett på naturopplevelsene og det er mulighet for bad i varme kilder. Underveis kan det være mulighet for aktiviteter som for eksempel snøscooterkjøring, ridning og vandring.

Hvilken rekkefølge det blir på attraksjoner og aktiviteter styrer de som guider i forhold til vær og forhold og hva som er målet med turen.
Om turen starter den dagen gruppen ankommer Island eller neste dag avhenger av flytidene. Etter villmarksturen kan gruppen ha en eller flere netter i Reykjavik før returen til Norge.

Nedenfor finner dere eksempel på områder vi kan anbefale for besøk og overnatting.

HVERAVELLIR

Hveravellir er et høytemperaturområde på fjellveien Kjølur som knytter Nord og Sør via høylandet. Fjellveien er kun åpen for vanlig trafikk på sommeren.

Her er dere midt inne på høylandet i et fredelig høylandsområde omringet av isbreene Hofsjøkull og Langjøkull. Her er det naturlig varm kilde med mulighet for bad. Ca 200 km fra Reykjavik. To hytter av eldre og nyere standard.

KERLINGARFJØLL

Et fjellområde inne på høylandet i Sør-Vest med varme bekker og flotte fjell (høyest ca 1400 m.o.h. ), ble tidligere brukt som skiområde om sommeren. Ligger nærme fjellveien Kjølur. Her er det enkel men grei overnatting i flere fjellhytter og mulighet for bad utendørs i naturlig varm bekk. Ca 200 km fra Reykjavik.

LANDMANNALAUGAR

Er et populært turområde med spennende natur og mest kjent for fargerike Rhyolittfjell. Her er det også varm kilde hvor dere kan bade. Overnatting i fjellhytter av grei standard. Ca 200 km fra Reykjavik.

Vi skreddersyr detaljert program ut ifra gruppens størrelse og ønsker også med hensyn til årstid.