Aktiviteter på Island

En aktivitet som får adrenalinet til å stige, gir utfordringer eller muligheten til å mestre nye ting, er ofte det som setter en ekstra spiss på dagen og gjør at gruppen får en felles opplevelse som skaper større tilhørighet, blir godt husket og ofte referert til.

På Island finnes et stort utvalg av aktiviteter og opplevelser som kan enten tas som egen programpost eller som et innslag under en dagsutflukt.

De fleste av aktivitetene kan arrangeres hele året rundt, hvis ikke står sesongen spesifisert. Det vil alltid bli tatt hensyn til årstid når det gjelder anbefaling av aktiviteter. I de fleste tilfeller kan disse tilpasses med hensyn til antall deltakere. Utstyr som hører til aktiviteten følger også med.
Det blir alltid tatt hensyn og forbehold om vær- og føreforhold.

Vi samarbeider tett med våre leverandører for å sikre kvalitet i alle ledd. Disse har kvalifisert personell som sørger for at sikkerhet blir ivaretatt og gir all nødvendig opplæring og informasjon.

Ta gjerne en titt på vår oversikt for inspirasjon. Er det noe dere ikke finner så spør oss, aktivitetslisten er ikke utfyllende.

Klær: Er det lagt opp til aktivitet utendørs bør man også kle seg deretter og i henhold til årstid.Gode sko, vind og vanntett jakke, eventuelt ullundertøy vinterstid samt i forbindelse med dykking og snorkling. Votter, skjerf og lue er det lurt å ha med i tursekken.