Spa

Vann er balsam for kropp og sjel og fungerer som en fantastisk oppkvikker etter en begivenhetsrik dagsutflukt eller lange møter. Skjem deg skikkelig bort med spa!

Spa har blitt veldig populært på Island grunnet den gode tilgangen til varmt og helbredende vann. Spaanleggene i Reykjavik tilbyr sauna, massasje og ulike behandlinger. Disse må bestilles på forhånd. Det mest kjente spaanlegget på Island er Den blå lagune som nå også har en filial inne i Reykjavik. Laugar Spa er et av de største anleggene i Reykjavik, og det finnes også flere mindre. Mange av hotellene i byen tilbyr eget spa. Eksempler på dette er Grand Hotel, Hilton Nordica, Reykjavik Natura, Miðgarður og Arnarhvoll.

Mange av de fine anleggene på Island er tilknyttet varmtvannskilder i de ulike områdene. Her er vannet vanligvis rundt 38 grader. Garderober og låsbare skap er tilgjengelig for oppbevaring av verdisaker. Det er en nytelse å ta et avbrekk når man er på rundreise og tar seg tid til å slappe av ved et slikt anlegg. Du kommer garantert til å bli uthvilt og klar for en ny dag!

I sør finner vi spaanleggene Laugarvatn Fontana og Gamla Laugin. Ved Myvatn i nord ligger Myvatn Nature Baths og Geosea ved Húsavík. I nærheten av Egilsstaðir í øst bygges også et nytt anlegg som de kaller Vök. I Borgarfjörður í vest kan du stoppe ved Krauma.