Weekend i Reykjavik

Nedenfor finner du forslag til weekendtur som vi kan justere etter dine ønsker. Se gjerne vår oversikt over utflukter og aktiviteter hvis du ønsker å oppleve noe annet en det som blir presentert her.

Reykjavik har et bredt utvalg av gode spisesteder som serverer fantastisk god mat så gode matopplevelser kan du også glede deg til.

Dag 1 Ankomst og besøk til Den blå lagune

Det er deilig å starte med forfriskende bad i vann som gjør underverker for kropp og sjel. Lander du tidlig på dagen kan man også delta på ATV utflukt før bad og transfer til hotellet.

Dag 2 Dagsutflukt

Her finnes det bredt utvalg av spennende utflukter og aktiviteter. Vi kan anbefale utflukt langs Sørkysten, dagstur til Nord-Island eller hva med tur til is grotten i Langjökull? Se oversikt over utflukter og aktiviteter

Dag 3 Reykjavik.

Du kan starte dagen med hvalsafari, eller bare ppdage hovedstaden på egenhånd, besøke museer, shoppe eller nyte utsikten fra utsiktspunkt ved Perlan Museum. På ettermiddagen kan du gjøre som Islendingene selv og slappe av med svømming, Jacuzzi og sauna ved ett av utendørsbadene i byen

Dag 4 Hjemreise