Weekend i Reykjavik

Ta noen avslappende dager i den lille storbyen Reykjavik med avkoblende spa opplevelser hele året rundt, gode restauranter, nærhet til naturen og et bredt tilbud av spennende utflukter og aktiviteter

En reise til Reykjavik er en annerledes storbyferie. Reykjavik er en relativt ung by og du har tilgang til det meste av tjenester som du finner i andre hovedsteder som god mat, shopping, uteliv og kulturopplevelser, men med på kjøpet er nærheten til naturen som ligger like ved og som du også opplever når du er i byen.

Her får du garantert mye frisk luft og påfyll av energi.

 

 

Dag 1 Ankomst

Ved ankomst til Island er det buss til hotellet i Reykjavik knapp times kjøring fra flyplassen. Det er deilig å starte Islandsoppholdet med forfriskende bad i ett av de fine utendørsbadene som byen har å by på. Vi kan anbefale besøk til Laugar Spa hvor du har en komplett Spa avdeling i tillegg til 50 meters oppvarmet utendørsbasseng. Her kan du starte med noen gode svømmetak i bassenget før du slapper av og nyter utvalg av sauna, dampbad og Jacuzzi i Spa avdelingen. Mulig å bestille massasje eller annen spa behandling hvis du ønsker.

Alternativt kan du legge turen innom Den blå lagune ved ankomst. Lagunen ligger nærme flyplassen og det passer derfor fint med stopp her ved ankomst hvis du ønsker. Lander du tidlig på dagen kan du også starte med spennende ATV utflukt for deretter å ta et deilig bad.

Dag 2 Dagsutflukt

Den varierte og spennende naturen ligger like utenfor byen så her er det bare og velge noe som passer dine interesser og lommebok. Mange ønsker å oppleve attraksjoner på den gylne sirkel runden hvor du får besøke nasjonalparken Þingvellir, Geysir området og Gullfoss. Vi kan anbefale en variant hvor du i tillegg får oppleve deilig utendørsbad i varm kilde som kalles for Secret lagoon. Stedet er ikke så hemmelig lenger men avslappende og sjarmerende sted med vann fra varmtvannskilde like i nærheten. Ingenting slår et deilig bad omringet av naturen. Turen tar totalt rundt 9 timer. Rundreise med guide og bad inkludert.

Andre alternativer kan være tur til  det nye vulkanområdet på Reykjans halvøya eller besøk til lava- eller isgrotte. Dagstur med Superjeep, ATV-kjøring eller hva med ridetur på Islandshest?

Mulighetene er mange, ta gjerne en tit på våre forslag under sidene utflukter og ativiteter eller spør oss gjerne om råd.

Dag 3 Reykjavik

Det finnes utvalg av museer, gallerier med mer men mye er sentrumsnært og det er en fin tur å gå litt langs sjøkanten for eksempel til skulpturen «Sólfarið/Sun Voyager» tjernet midt i byen og eventuelt til landemerket Perlan. Vi kan anbefale besøk til Perlan Museum hvor det er satt opp flere flotte utstillinger om Islands natur og geolgi, du kan oppleve Nordlys og isgrotte og ikke minst får du fantastisk 360 utsikt over hovedstaden. Her kan du lese mer om Perlan museum. Whales of Iceland er også en flott interaktiv utstilling om ulike typer hval og her kan du se etterligning av disse i sin naturtro størrelse. Like i nærheten kan man være med på en flytur over Island og oppleve kontrastene i den islandske naturen på en 10 minutters spennende opplevelse.

Hvis du er glad i shopping finner du utvalg av butikker både i sentrum samt i kjøpesentrene Kringlan og Smaralind. Husk å be om Tax-free!

På ettermiddagen kan du gjøre som Islendingene selv og slappe av ved ett av de mange fine badestedene.

Dag 4 Hjemreise

Buss til flyplassen for hjemreise. Avreise 3,5 timer før flyavgang.

 

Priseksempel for reise i perioden 1. nov 2021 - 30. april 2022

Pris per person fra kr 5.890,-

Prisen inkluderer: Flyreise Oslo - Reykjavik t/r inkl. 1x23 kg innsjekket bagasje og flyskatter

Overnatting i 3 netter i delt dobbeltrom inkl. frokost på turistklasse hotell

Transfer t/r flyplassen og stopp ved Den blå lagune ved ankomst

Inngang i Den blå lagune, håndkle, velkomstdrikk og Silica ansiktsmaske

Dagsutflukt Den gylne sirkel

Ta kontakt for skreddersydd tilbud på reise som passer akkurat dine ønsker og formål!