Bestilling av reise til ISLAND i koronatiden

Det går mot bedre tider og på Island er status for pandemien per 25. juni at 90% av den voksne befolkningen har fått minst en vaksinedose og 60% er fullvaksinert. 

Fra 25. juni har regjeringen avskaffet alle regler grunnet Covid-19 innenriks som gjelder antall pdeltakere å arrangement, åpningstider, bruk av munnbind eller krav om registrering av gjester. Man bør likevel vise aktsomhet, sprite hender og ta test hvis man føler seg syk.

Fra 1. juli kan du reise til Island uten restriksjoner hvis du er FULLVAKSINERT. Vi har full forståelse for at mange venter på dose nr. 2 og er usikre på når den kommer. Derfor tilbyr vi deg FLEKSIBILITET hvis du ønsker å planlegge din neste reise.

Du kan avbestille reisen UTEN KOSTNAD  frem til 14 dager før avreise.

Du kan når som helst endre dato for reisen uten kostnad (forbehold om prisendring på fly og hotell på grunn av tilgjengelighet og sesong)

Når det er 14 dager før avreise gjelder våre vanlige avbestillingsregler.

Betingelser:

* Gjelder reise for individuelle, færre en 10 personer

* Gjelder nye bestillinger frem til 30. juni 2021

* Gjelder flyreise med ICELANDAIR

 

GRUPPEREISER (10+ personer): Vi er fleksible men må forholde oss til regler fra leverandører og disse kan variere. Vennligst ta kontakt.

 

Vi har tett dialog med både flyselskap og våre leverandører på Island og sammen ønsker vi å skape trygghet for våre reisende.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat hvis det er noe du lurer på i denne forbindelse, vi ønsker dialog og godt samarbeide med deg som kunde!

 

Islandspesialisten er medlem av Reisegarantifondet. Det betyr at du er uansett beskyttet av pakkereiseloven og regler som gjelder hvis mundighetene fraråder reiser på et aktuelt tidspunkt.

 

Oppdatert: 31. mars 2021 og vil bli vurdert kontinuerlig ut ifra situasjonen