Bestilling av reise til ISLAND i koronatiden

Koronapandemien har gjort det vanskelig å gjennomføre reiser til Island, men vi får stadige henvendelser med forespørsler om fremtidige reiser. Det viser at reiselysten er tilstede, men at det er usikkert når reiserestriksjonene blir opphevet.

Vi har full forståelse for at du føler at det er usikkert å bestille reiser nå, men vi bistår gjerne med å planlegge drømmereisen til Island i 2021, og vi tilbyr deg derfor fri kansellering inntil 30 dager før avreise. 

 

Du kan avbestille reisen UTEN KOSTNAD  frem til 30 dager før avreise.

Du kan når som helst endre dato for reisen uten kostnad (forbehold om prisendring på fly og hotell på grunn av tilgjengelighet og sesong)

Når det er 30 dager før avreise gjelder våre vanlige avbestillingsregler.

 

Betingelser:

* Gjelder reise for individuelle, færre en 10 personer

* Gjelder nye bestillinger frem til 31. mai 2021

* Gjelder flyreise med ICELANDAIR

 

GRUPPEREISER (10+ personer): Vi er fleksible men må forholde oss til regler fra leverandører og disse kan variere. Vennligst ta kontakt.

 

Vi har tett dialog med både flyselskap og våre leverandører på Island og sammen ønsker vi å skape trygghet for våre reisende.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat hvis det er noe du lurer på i denne forbindelse, vi ønsker dialog og godt samarbeide med deg som kunde!

 

Islandspesialisten er medlem av Reisegarantifondet. Det betyr at du er uansett beskyttet av pakkereiseloven og regler som gjelder hvis mundighetene fraråder reiser på et aktuelt tidspunkt.

 

Oppdatert: 31. mars 2021 og vil bli vurdert kontinuerlig ut ifra situasjonen