Vest-Grønland

ILULISSAT

På denne turen får du oppleve en av de mest fasinerende destinasjonene på Vest-Grønland.

Ilulissat med sine 4600 innbyggere er en moderne Grønlandsk by like nord for Polarsirkelen og med beliggenhet ved den unike Disko bukten.

Like utenfor byen seiler store isblokker på Ilulissat Isfjord som er en attraksjon i seg selv og står på UNESCOS verdensarvliste. Det er en stor opplevelse å oppleve disse på nært hold på en dagsutflukt til isbreen Eqi som kalver og sender isblokkene ut i fjorden, eller på en midnatt cruise hvor lyset skaper en unik stemning og fargespill mot de gigantiske isblokkene .

På andre utflukter tilbys seiltur til avsidesliggende bosettinger hvor folk lever og jakter på et tradisjonelt Grønlandsk vis og det finnes muligheter for vandring på egenhånd eller med guide

UTFLUKTER FRA ILULISSAT

Program

Dag 1

Morgenfly med Air Greenland fra København til Kangerlussuaq og videre med innenriksfly til Ilulissat hvor du blir tatt imot av en guide. Transfer til hotellet for innsjekking og informasjonsmøte. Deretter blir det byvandring med guiden i Ilulissat og velkomstmiddag på kvelden.

Overnatting: Hotel Arctic inkludert to-retters middag på hotellet den første kvelden

Dag 2 og 3

Frokost på hotellet. Nyt dagen i Ilulissat eller meld deg på en av de mange utfluktene som blir tilbudt. Ilulissat ligger nærmere 400 km nord for Polarsirkelen så her har du fantastisk mulighet til å utforske det daglige livet i Arktis.

Guidene hjelper deg med å organisere dagen om du så ønsker å besøke den lokale befolkningen, delta på en seiltur i Isfjorden, ta en vandretur til Isfjorden eller bare sitte på hotellets veranda og følge med de gigantiske isblokkene som flyter forbi!

Du kan også planlegge og reservere utfluktene på forhånd for å sikre seg plass.

Dag 4

Frokost på hotellet. Transfer til flyplassen og flyreise med Air Greenland fra Ilulissat til Kangerlussuaq og videre til KøbenhavnMåltider inkludert: Frokost

PRISER

4 dagers tur: pris fra kr. 21.000,-

Enkeltromstillegg kr 2.530,-

Reiseperiode juni - september.

Utreise fra København på tirsdager og retur på fredager

5 dagers tur (ekstra dag i Ilulissat) pris fra kr. 24.470,-

Enkeltromstillegg kr 3.370,-

Reiseperiode juni - september.

Utreise fra København på Fredager og retur på tirsdager

Pakkeprisen inkluderer:

Fly fra København t/r

Overnatting i standard rom i 3 eller 4 netter på Hotel Arctic i Ilulissat med frokost

to-retters middag på hotellet dag 1

Transfer t/r flyplassen

 

Utflukter kommer i tillegg


 ALLE BILDER PÅ DENNE SIDEN KAN KUN BRUKES MED TILLATELSE: COPYRIGHT Mads Pihl - Visit Greenland