cta button

Unik destinasjon

Vi gir deg spennende opplevelser på unike Island!

Island er en øy formet av is og ild og resultatet er variert, spennende og unik natur. Isbreer, fjelltopper, lavalandskap, grønne enger, svart lavasand, varme områder hvor dampen stiger til værs – alt i skjønn kombinasjon gjør en reise på Island helt enestående og uforglemmelig. Det må bare oppleves!

Veldig mange blir positivt overasket over at det de fikk se og oppleve var noe helt annet enn det de hadde sett for seg. Landskapet er ganske åpent og det er få trær som dekker til utsikten, slik at du i klart vær kan se milevis av gårde. Været på Island er vanskelig å forutse og kan forandre seg flere ganger i løpet av en dag. Dette er med på å gi en ekstra dimensjon til reisen, og man får virkelig opplevd naturen på nært hold. Selv om temperaturene ikke er så høye, er det ofte fint vær, og den deilige friske luften virker oppkvikkende og revitaliserende.

Islandspesialisten tilbyr mange spennende utflukter og aktiviteter til ulike områder. Her kan man få med seg opplevelser som besøk i is- eller lavagrotte, isbrevandring, ridning på Islandshest, Geysirer som spruter varmt vann, bad i varme kilder, snorkeling, vandring i vulkanlandskap, hvalsafari og mye mer. På siden Om Island  kan du lese mer om de ulike landsdelene og hva de har å by på.

Vi er her for å hjelpe deg med å planlegge og bestille den ferien du drømmer om.

 

Ønsker du mer informasjon?

For å få til akkurat den reisen som passer deres ønsker og formål lager vi et skreddersydd forslag og tilbud.

Send forespørsel