Jeepsafari på Island

Høylandseventyr med Super Truck

2. – 6. August 2017

Høylandet på Island dekker nesten 80 prosent av øya og ligger midt i landet. Her er det blanding av ødemark, lava, fargerike fjell, isbreer, isbreelver og vulkaner av ulike størrelser og fasonger. På grunn av klimaet i sør ser man mange  steder et grønt skjær av mose som gir fantastisk kontrast til svart lava og hvite isbreer. Høylandet på Island er rett og slett en uslepet perle, sammensatt av barsk, kontrastrik natur og spennende geologi.

Bli med oss på en spennende oppdagelsesreise hvor vi blir bedre kjent med den mindre utforskede delen av Island. Vi kjører turen i en behagelig og velutstyrt Super Truck som får oss frem til steder vi ellers bare kan drømme om. Deler av veien går i ulendt terreng.

Vi overnatter i Islands hovedstad den første natten for deretter å sette kursen med vår Super Truck mot høylandsområdene hvor vi finner mange av øyas fineste naturperler.

Vi besøker det fargerike fjellområdet  Landmannalaugar, området i sør kalt „Að fjallabaki“, Gígjökull  hvor man kan se spor etter vulkanutbruddet i Eyjafjallajøkull og ikke minst besøker vi ett av islendingenes favoritter, Þórsmörk. På turen besøker vi også Geysir, Gullfoss og Thingvellir samt isbreen Langjøkull.

På turen prøver vi å ta oss god tid slik at vi kan nyte det vi opplever. Gåturene underveis krever normal god fysikk. Overnatting i Reykjavik på et bra turistklasse hotell i 2 netter og så 2 netter i Høylandet hvor av 1 av nettene er i  en fjellhytte med oppredde senger i fellesområder. Dag 2, 3, og 4 (ute på landet) er det inkludert lunsjpakker, frokost og middag på overnattingsstedet.

Klikk her for program og priser

I vulkanenes og isbreenes rike

Oppdagelsesreise gjennom Sør- og Sørøst Islands vakreste landskap

Her kan du være med på en opplevelsesreise til Islands mest spennende områder i sør, inkludert Geysir og Gullfoss, Skaftafell som er en del av Vatnajökull nasjonalpark, isbrelagunen Jökulsárlón og vulkanområdet Laki. En kunnskapsrik og erfaren guide sørger for at turen blir behagelig og innholdsrik og du lærer mye om vulkanøya Island. Turen er lagt opp med lette fotturer hver dag slik at du får mye frisk luft og kommer i nærkontakt med naturen. Dagene avsluttes på hotell hvor man bor og spiser godt og får tid til å fordøye dagens mange inntrykk. Overnatting skjer på et bra hotell i nærheten av byen Kirkjubæjarklaustur. Turen kjøres med behagelige 4x4 biler.

Ved attraksjonene underveis går vi til fots gjennom et enestående vulkanlandskap med utsikt til isbreer og fjelltopper. Du kan være sikker på at dette blir et eventyr om det så er isbrelagunen med de fantastiske isfjellene, det utrolige vulkanlandskapet i Lakiområdet, eller Skaftafell som imponerer deg mest. I tillegg vil det være mulighet får å oppleve midnatt sol.

Klikk her for program og priser